EMPRESA

EMPRESA

En aquesta pàgina, ens agradaria mostrar als nostres visitants algunes imatges de com fabriquen els nostres productes així com de mostrar-los una mica millor la nostra empresa.

Kuydiseñ va ser fundada el 2012 a la localitat valenciana de la Font de la Figuera (València-Espanya) on fabriquem les nostres primeres taules i cadires.

Des de l’inici de l’activitat,  abordem la visió internacional amb la creació de la marca PURE designs sota la qual comercialitzem els nostres productes tant nacional com internacionalment.

La nostra empresa se sent orgullosa de certificar que tots els productes que es comercialitzen estan fabricats a Espanya, aportant el nostre granet de sorra en el desenvolupament industrial de la nostra regió i país.

Per a nosaltres és part fonamental  oferir a tots els nostres clients unes altes garanties en totes les nostres taules i cadires, proporcionades pel saber fer dels nostres treballadors, que són part fonamental de la nostra organització així també com de les matèries primeres utilitzades en tot el  procés productiu i que ens aporten la seguretat per a  continuar oferint els millors productes en aquest mercat tan competitiu.

En l’actualitat, estem exportant més del 80% dels nostres productes a més de 15 països com són entre d’altres, França, Bèlgica, Alemanya, Regne Unit, etc.